Industriele metalen/stalen ramen/deuren op maat gemaakt voor uw project

Voor extra licht en ruimtelijkheid in uw project kiest u voor de stalen puien, deuren en ramen die wij speciaal voor u op maat laten maken. Doordat wij alle producten voor u op maat maken, zijn de mogelijkheden voor u grenzeloos. Al onze producten hebben uiteraard een hoogwaardige kwaliteit en gaan jaren mee.

De voordelen van industriele metalen/stalen ramen/deuren.

Allereerst heeft staal een stijlvolle, moderne en industriële look. Daarnaast is staal natuurlijk zeer robuust en vormvast. Zo kunt u met staal ook grotere raampartijen realiseren zonder dat u in hoeft te leveren op stevigheid. U kunt ook met dunnere kozijnen een groot en zwaar stuk glas dragen. U krijgt zo veel meer designmogelijkheden dan met kunststof of hout.
Een stalen constructie gaat bovendien jaren en jaren mee zonder dat u er veel onderhoud aan heeft: eens per jaar afnemen met een vochtige doek met wat mild schoonmaakmiddel is voldoende om uw stalen puien, deuren en ramen te onderhouden.

Staal/metaal raakt nooit uit de mode

Doordat stalen puien, deuren en ramen zo dun en elegant gemaakt kunnen worden, passen ze in elk gebouw. Daarnaast zijn bij Jan van Grootveld Handel en Techniek alle RAL kleuren staal verkrijgbaar, zodat het product altijd perfect past in de stijl van uw gebouw, huis of project. Tot slot staan stalen puien, deuren en ramen simpelweg altijd elegant in uw project en raken zij met hun strakke uitstraling nooit uit de mode.

Jan van Grootveld biedt u een totaaloplossing

Jan van Grootveld biedt u een totaaloplossing voor uw stalen puien, deuren en ramen. Met onze stalen profielen bieden wij u ongekende creatieve perspectieven. Van het plaatsen van uw order tot het plaatsen van uw nieuwe stalen constructie: alles is maatwerk en in alle opzichten wordt rekening gehouden met uw wensen.
Met de vakkennis, kennis en service die wij bieden bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

Meer informatie?

Voor meer informatie, een offerte of advies over een bouwproject kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met goede service en klantvriendelijkheid is Jan van Grootveld dé partner tijdens al uw bouwwerkzaamheden!