Jan van Grootveld Handel en Techniek voor uw complete bouwproject

Jan van Grootveld Handel en Techniek is er voor uw bouwproject: van op maat gemaakte kastenwanden tot het bouwen van een huis, en van het volledig verzorgen van uw stalen deuren en kozijnen tot het renoveren van uw pand. Daarnaast voorzien wij ook in bouwmaterialen en gereedschappen. Dit alles gebeurt met de juiste vakkennis, kundigheid en natuurlijk met de beste service die u zich kunt wensen.
Wij werken voor particulieren en bedrijven in de regio Rhenen/Veenendaal.

Bij ons staat de klant centraal

Wanneer wij voor u aan de slag mogen gaan, komen wij eerst bij u langs voor een gesprek. We bespreken al uw wensen, of dat nu voor een compleet bouwproject is, een kastenwand of een nieuwe veranda. Aan de hand van uw ideeën stellen wij een plan van aanpak op en maken we een offerte. Wanneer wij aan uw project beginnen, zorgen we dat wij u al het werk uit handen nemen. Wij werken met de juiste materialen, zorgen dat uw project met precisie en de juiste vakkennis wordt uitgevoerd en leveren u een perfect resultaat.

Wilt u slechts bouwmaterialen bij ons bestellen? Ook dat is geen probleem. Jan van Grootveld Handel en Techniek levert u alles dat u voor uw project nodig heeft. Wij voorzien u van professioneel advies over de hoeveelheden en soorten materialen die u nodig hebt en zorgen dat u zelf aan de slag kunt met uw bouwproject.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Jan van Grootveld Handel en Techniek of wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Met goede service en klantvriendelijkheid is Jan van Grootveld dé partner tijdens al uw bouwwerkzaamheden!