Met onze kastenwandsystemen van Bruynzeel zijn uw opbergmogelijkheden eindeloos

Een nutteloze hoek in de slaapkamer waar net geen kledingkast past. U kunt geen kast vinden die groot genoeg is voor die enorme muur. Uw kantoor heeft nu echt meer opbergruimte nodig. Als u zich hier iets bij voor kunt stellen, hebben wij de oplossing voor u. Met onze op maat gemaakte kastenwandsystemen maken wij voor u de kast die precies past in uw ruimte en die niet alleen praktisch is, maar ook nog heel erg elegant. Met uw nieuwe op maat gemaakte kasten geeft u uw ruimte een echte facelift.

Complete service: verkoop en montage van uw kastenwandsysteem

Jan van Grootveld Handel en Techniek neemt u al het werk uit handen wanneer het gaat om het bestellen en monteren van uw kastenwandsystemen. Er is een ruime keuze uit verschillende kastdelen om de kast helemaal aan te laten sluiten bij uw wensen. Samen stellen wij uw kastenwand samen en vervolgens zorgen wij dat het geheel besteld wordt. Nadat uw systeem op maat is gemaakt gaan wij over tot het inbouwen van uw product. Hierna hoeft u alleen nog maar te genieten van uw hoogwaardige, mooie en praktische nieuwe kasten.

Een kastenwand voor iedere stijl

Jan van Grootveld werkt met kastenwandsystemen van hoge kwaliteit met een tijdloos design. Het design is zeer divers en dus is er voor iedere smaak en inrichting een passende stijl te vinden.
Daarnaast wilt u natuurlijk graag de kast indelen zoals dat voor u het best uitkomt. Ook dat is geen probleem. U laat ons weten wat uw wensen zijn qua inrichting van de kast en vervolgens wordt die precieze indeling op maat voor u gemaakt. Ook maken wij de hele kast natuurlijk precies in de maat die u wilt. U heeft nu nooit meer een kast die niet precies in uw ruimte past of niet helemaal voldoet aan uw wensen.

Meer informatie?

Voor meer informatie, een offerte of advies over een bouwproject kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met goede service en klantvriendelijkheid is Jan van Grootveld dé partner tijdens al uw bouwwerkzaamheden!