Van fundering tot nok, Van Grootveld verzorgt al uw bouwmaterialen

Natuurlijk heeft u voor uw bouwproject verschillende bouwmaterialen nodig. Wellicht weet u niet precies welke materialen u nodig heeft, of hoeveel. Jan van Grootveld Handel en Techniek is dan de partij die u zoekt. Voor ieder bouwproject, zoals het bouwen of verbouwen van uw huis, hebben wij precies de juiste materialen in huis. Ook kunnen wij u adviseren over het gebruik van de juiste materialen en de hoeveelheid materialen die u nodig heeft.

Welke bouwmaterialen leveren wij?

Voor ons maakt het niet uit welk bouwproject u uit wilt voeren of hoe groot dat project is: wij leveren u de juiste bouwmaterialen in de hoeveelheid die u nodig heeft. Zo leveren wij onder andere bouwhout, gipsplaten, geluidsisolatie, bouwstoffen en ijzerwaren. Daarnaast helpen wij u ook aan tegels, keukens, sanitair en toebehoren, voor het (ver)bouwen van uw keuken of badkamer. Ook leveren wij Keralit, een duurzaam en natuurvriendelijk gevelproduct. Wij kunnen u alle materialen en grondstoffen leveren die u nodig hebt om van uw bouwproject een succes te maken.

Niet alleen bouwmaterialen

Wellicht heeft u naast de nodige materialen ook nog professionele gereedschappen nodig om uw project tot een goed einde te brengen. Natuurlijk kunt u hiervoor ook terecht bij Jan van Grootveld Handel en Techniek. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u van A tot Z uw bouwproject uit kunt voeren.

Voor alle materialen van fundering tot nok: met goede service en klantvriendelijkheid is Jan van Grootveld dé partner tijdens al uw bouwwerkzaamheden!

Meer informatie?

Voor meer informatie, een offerte of advies over een bouwproject kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met goede service en klantvriendelijkheid is Jan van Grootveld dé partner tijdens al uw bouwwerkzaamheden!