Jan van Grootveld biedt de complete oplossing voor uw bouw- of verbouwplannen

Bij Jan van Grootveld Handel en Techniek bent u aan het juiste adres wanneer u van plan bent te gaan bouwen of verbouwen. Wij bieden u een complete oplossing voor uw bouwplannen of u nu een particulier bent, in de agrarische sector zit, u ons benadert vanuit het bedrijfsleven of juist in een hele andere sector zit.
Jan van Grootveld pakt uw bouw of verbouw met enthousiasme en vakmanschap aan en verzekert u van een constante en gegarandeerde kwaliteit.

Een complete nieuwbouw woning

Een woonhuis, een schuur, een tuinhuis, een veranda, een garage: u heeft een nieuwbouwproject en weet misschien niet precies waar u moet beginnen. Jan van Grootveld weet precies hoe hij u kan helpen. Samen gaan we rond de tafel zitten en vertalen uw (woon)wensen in een ontwerp dat helemaal bij u past. Daarna zorgen wij ervoor dat alles helemaal voor u geregeld wordt: u hoeft zich geen zorgen te maken over de bouw van het project. Wij leveren iedere keer weer een fraai en kwalitatief goed eindresultaat.

Renovatie van uw bestaande object

Een flinke regenbui en ineens komt het water op uw zolder naar beneden. Of een flinke windhoos en de dakpannen komen omlaag. Dat mooie oude schuurtje staat nu toch echt op instorten. Soms hoeft er niks gebouwd of verbouwd te worden, maar is een renovatie op zijn plaats. Dan bent u bij Jan van Grootveld aan het goede adres. Wij komen bij u langs om te kijken wat er gerenoveerd dient te worden en hoe wij dat kunnen realiseren. We stellen een plan en offerte op en gaan dan voor u aan de slag. Voor u het weet is uw object weer zo goed als nieuw.

Onderhoud door een vakman

Natuurlijk wilt u dat uw pand goed onderhouden wordt, maar u hebt wellicht niet altijd de ruimte en tijd om dat zelf te doen. Wij bouwen en verbouwen niet alleen, maar zijn er ook voor het onderhoud van uw pand. Wat er ook gebeuren moet, wij zorgen dat de klus goed, efficiënt en natuurlijk professioneel wordt uitgevoerd.

 

Een nieuwe keuken of badkamer zetten wij zonder problemen voor u, maar ook een aanbouw aan uw huis wordt met plezier en vakmanschap voor u gerealiseerd.
Bouwen en verbouwen zijn onze specialiteiten en wij staan graag voor u klaar om mee te denken over uw nieuwste project. Bij uw vertrouwen in ons, belonen wij u met een schitterend en professioneel eindresultaat.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie, een offerte of advies over een bouwproject kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met goede service en klantvriendelijkheid is Jan van Grootveld dé partner tijdens al uw bouwwerkzaamheden!